Produktinfo Stora skidglasögon med extra stort synfält och utbytbart panoramaglas. Ventilation i både båge och glas.

Skidglasögon med panoramautsikt

Ett ovanligt stort glas och många bra detaljer ger ett par funktionella skidglasögon.

## Dr. Zipe Healer Level VII | |

Funktion: Perfekt passform och bra synfält. Effektivt grepp om hjälmen.

Kvalitet: Detaljerna och det effektiva panoramaglaset fungerar i alla väder.

Prisvärd: Ett bra alternativ till de dyraste kvalitetsmärkena på marknaden.

Slutsats: Det här är ett par skidglasögon för den som är ute efter en annorlunda men samtidigt mycket funktionell lösning. Modellen har en häftig design och ett funktionellt glas. Healer Level VII är en läcker modell strax under toppmodellerna.

Pris: 999 kr

www.drzipe.com

Dr. Zipe Healer Level VII

Den här annorlunda skidglasögonmodellen från Dr. Zipe ger ett gigantiskt synfält. Den nästan fyrkantiga formen leder tankarna till ett simcyklop och de fungerar också bra när man vill orientera sig snabbt i terrängen.

Synfältet är verkligen stort! Det orangefärgade glaset (utbytbar) är precis som i tidigare modeller från Dr. Zipe mycket funktionellt och framhäver konturerna bra – både i sol och i dålig sikt. Åker man med hjälm, vilket de flesta gör nuförtiden, så är också den breda glasögonremmen praktisk. På insidan finns en markant sicksackformad silikonrand som skapar friktion och som gör att glasögonen sitter perfekt.

Ventilationen i både linsen och bågen fungerar bra, och vi hade inga som helst problem med imma. Tre lager med skumgummi gör att bågen sitter bekvämt och att vatten och svett absorberas.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: