Produktinfo Trelagers goretexskidbyxa. Benventilation, kardborrband och förstärkningar. Stl S–XXL.

Lyxig byxa i pisten

Black Light Pants imponerar med många detaljer; bl.a. utmärkt ventilation och extra slitstyrka.

## Peak Black Light 3L Pants | |

Upplevelse: Suverän! Byxorna fungerar perfekt att åka i.

Kvalitet: Materialkvaliteten ligger på allra högsta nivå.

God til prisen: Vill man skämma bort sig själv är Peak Black Light 3L ett bra val.

Konklusion: Kvalitetsbyxa som sitter perfekt! Alla de små detaljerna kommer till sin rätt när man åker utför skidpisterna, och den genomtänkta designen imponerar. Enda nackdelen är att dragkedjan inte går ända upp till knäpplåset i linningen.

Pris: 4500 kr.

www.peakperformance.se

Peak Black Light 3L Pants

Det märks direkt att Peaks Black Light-serie består av ett antal högkvalitativa produkter (priset är också därefter). Därmed kan man också förvänta sig det bästa.

Skidbyxan Black Light 3L är inget undantag. Här handlar det om ett material av högsta kvalitet – ett trelagers goretextyg i två olika varianter med extra slitstyrka på de mest utsatta ställena – samt med en passform som är mycket väl anpassad och som ger maximal rörelsefrihet. Dessutom finns det en rad funktionella detaljer som gör att byxan imponerar redan från första åket – och den blir bara bättre och bättre med tiden.

De långa ventilationsblixtlåsen mellan knäna och höfterna är också bra. De gör att man kan släppa ut överskottsvärmen (det utnyttjade vi i liften efter alla svettiga åk i pisten). Mjuka och sköna hängslen!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: