Produktinfo Formsydd skidhandske av nötnappa och getläder med konstfiberfoder. Neopren och kardborreband i skaftet.

Lyx för fingrarna

Den här mjuka och välsittande skid-handsken ger ett perfekt grepp om skidstaven.

## Hestra Ergo Grip Freeride | |

Funktion: Utmärkt! De förböjda fingrarna ger perfekt grepp och passform.

Kvalitet: Läcker finish. Lädret är mjukt och av bästa kvalitet.

Prisvärd: Billig? Nej! Men en suverän produkt för kräsna skidåkare.

Slutsats: Ergo Grip Freeride är en suveränt skön skidhandske som sitter som gjuten på fingrarna! Utmärkt läderkvalitet, perfekt passform, optimal stavkänsla och utmärkt finish. För den som bara vill ha det bästa.

Pris: 1.250 kr.

www.hestragloves.com

Hestra Ergo Grip Freeride

I skidkretsar är Hestra kända för sina skidhandskar av högsta kvalitet. Och nya Ergo Grip Freeride är inget undantag – det är en perfekt vinterhandske!

Trots att vi använde handskarna under långa, ibland riktigt kalla, skiddagar upplevde vi aldrig att vi frös om fingrarna. Ergo Grip-systemet innebär att fingrarna är förböjda och att det finns minimalt med sömmar – allt för att stavgreppet ska bli optimalt. Och det är det!

Snittet följer handens naturliga kurvor i avslappnat tillstånd. Det innebär att materialet i handflatan varken veckas eller blir knöligt när man knyter handen om staven eller bär skidorna på axeln. De partier som lätts nöts sönder i en handske är dessutom förstärkta, och det gör att Hestras modell tål hård användning.

Thinsulatefodret gör att handsken är både varm och mjuk. Det var bara under de kallaste skidåken som vi fick ta till en tumvante. Tack vare de välplacerade förstärkningarna är handskens slitstyrka mycket bra.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: