Produktinfo Simmarklocka med inbyggd distansmätare. Trådlös överföring till Garmin Connect på Internet. Vikt: 40 gram.

Träningsklocka till simning

Nu behöver du inte räkna simlängder längre. Garmins klocka för simmare gör det åt dig.

## Garmin Swim | |

Funktion: Motiverande tränings-redskap som är enkelt att använda.

Kvalitet: Kvaliteten är bra och knapparna är smidiga att trycka på.

Prisvärd: Om man simmar mycket är priset rimligt.

Slutsats: För inomhussimning är Garmin Swim ett bra arbetsredskap som underlättar överblicken på träningspassen, och som ger relevant och motiverande information när simpassen ska analyseras efteråt.

Pris: 1 700 kr.

www.garmin.com

Garmin Swim

Känns scenariet igen? Du simmar fram och tillbaka i simhallen men plötsligt tappar du räkningen. Var det 21 eller 23 längder du hade simmat? Det är mer regel än undantag att tappa räkningen, särskilt när man börjar bli trött.

Nu visar Garmin medkänsla med alla simmare och lanserar Garmin Swim, en klocka med inbyggd accelerator som mäter hur långt man simmar. Och klockan är mycket enkel att ställa in. Det är bara att mata in bassängstorleken, hoppa i och börja simma. Klockan klarar inte bara av att räkna antalet längder, den mäter också distans, tempo och simsätt.

I likhet med andra Garminprodukter kan data föras över trådlöst till Internet för en djupare analys. En mycket relevant information som registreras är hur effektivt man simmar – beräknat på antalet simtag plus antalet sekunder det tar att simma en längd. Det är en mycket användbar information för den som jobbar med sin simteknik.

Kvaliteten på klockan verkar bra och den känns gedigen att hålla i. Urtavlan och armbandet är smidiga, och knapparna ger bra feedback – även i vattnet.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: