Produktinfo Pulsklocka med möjlighet att köpa till skosensor, gps och Speed Sensor (cykel). Flera avancerade träningsfunktioner. Pulsbältet fungerar i vatten. Trådlös dataöverföring via usb.

Polar är tillbaka

Funktionell träningsklocka från Polar utmanar Garmin på GPS-marknaden.

## Polar RCX 5 | |

Användarvänlig: Klockan är relativt enkel att använda.

Kvalitet: Utmärkt kvalitet, även om klockarmbandet verkar lite skört.

Prisvärd: Klockan är dyr; speciellt med tillbehör. Men det är den värd.

Slutsats: Om man accepterar en extern gps-enhet så är Polars nya modell perfekt för löpare och triatleter. Enligt vår erfarenhet är gps-lösningen en fördel i det här fallet eftersom det ger en mycket lång batteritid. Dessutom känns klockan lätt på handleden.

Pris: 3895 kr. (inkl. GPS)

www.polar.com

Polar RCX 5

Det har gått tre år sedan Polar kom ut med en ny löparklocka, men deras nya RCX5 har varit väl värd att vänta på. Vi blev mycket imponerade av den läckra designen, den stora skärmen, den användarvänliga menyn och den smidiga dataöverföringen till träningsmjukvaran.

Det följer med en funktionell fotsensor och som alltid hos Polar kan man köpa till en rad externa enheter som t.ex. gps och Speed Sensor (till cykeln). Gps:en är både snabb och exakt samt liten och lätt.

Klockan fungerar perfekt som löparklocka, men den är tänkt som multisportklocka, eftersom det går snabbt att växla mellan inställningar för t.ex. löpning, cykling eller simning. Enligt oss är det här marknadens bästa klocka för multisportare.

En del klandrar Polar för att inte integrera gps:en i klockan. Vi håller inte med. Genom att skilja prylarna åt får man en lätt träningsklocka med stor skärm och batteritid på upp till ett år.

Bästa klocka för multisportare

Triatleter och simmare kommer att uppskatta att klockan kan visa pulsen i vatten.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Var föredrar du att träna?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: