Ny Garminklocka för alla musikälskare

Garmin har precis lanserat nya Forerunner 645 Music i butikerna – en GPS-klocka som har plats för hela 500 musiklåtar.

10 januari 2018 av Christian Thestrup

Här kommer en bra nyhet för alla som älskar att träna med musik i öronen. Garmin har nämligen precis lanserat nya Forerunner 645 – en klocka som utmärker sig genom att ha plats för hela 500 musiklåtar. Musiken strömmas via bluetooth direkt till de trådlösa hörlurarna, vilket innebär att man inte längre måste gå omkring med mobilen på gymmet eller ta med sig den på löprundan.

Forerunner 645 har dessutom pulsmätning vi handleden för att registrera din prestation, däribland utvärdering av din aktuella träningsstatus. Klockan hjälper med andra till med att hålla koll på din träning och återhämtning, så att du vet om du tränar produktivt, optimalt eller om du överanstränger dig. Du kan också använda klockan för att bl.a. avläsa din löpdynamik – t.ex. markkontakttid, steglängd eller vertikala rörelser. Dessa mätvärden är tillgängliga med tillägg av ett kompatibelt pulsband eller en löpdynamikpodd som säljs som tillbehör.


Klockan innehåller också Garmin Pay Ready – en kontaktlös betalningsmetod för enkla betalningar med klockan, så att du kan lämna kontanter och kort hemma. Det krävs dock att din bank är kompatibel med systemet, och det är det inte alla banker som är ännu. 

Klockans batteritid: upp till 7 dagar i smartklocks-läge och 5 timmar i GPS-läge.


Garmin Forerunner 645 Music

Pris:
4 799 kr.


Boosta din träning

Om du gillar att träna med musik i öronen – och vem gillar inte det – så får du inte missa vårt supererbjudande med de suveräna bluetooth-hörlurarna Sudio TRE Sport. Just nu kan du få dem för ett lika suveränt pris tillsammans med Aktiv Träning. Sudio TRE Sport är tillverkade i en exklusiv skandinavisk design. Förutom att ljudet är utmärkt och passformen är perfekt, så är batteritiden hela 9 timmar vid användning, 10 dygn i standby-läge och räckvidden är hela 15 meter. Hörlurarna är dessutom svett- och vattenavvisande, de har röststyrning och musiken kan styras och mobilsamtal kan besvaras utan att du behöver ta upp mobilen ur fickan.


Få Sudio TRE Sport tillsammans med 4 nummer av Aktiv Träning för BARA 179:50 kr (+ 39:50 kr i porto). Du sparar hela 887 kr. Men vänta inte för länge – vi har bara ett begränsat antal. Läs mer om det fantastiska erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad är ditt mål under det kommande året?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig