Produktinfo Multisport. Pulsmätare kan köpas till. Flera appar kan laddas ned.

Innovativ gps-klocka

En innovation är designen – en exklusiv urtavla av stål – som liknar något som James Bond skulle kunna använda. En annan nyhet är det smarta handhavandet.

## Suunto Ambit 2S | |

Konklusion: Cool multisportklocka som imponerar när det gäller handhavande och design. Gps-mottagaren är marknadens bästa. Den bästa multisportklockan!

Pris: 4000 kr.

www.suunto.se

Suunto Ambit 2S är en multisportklocka som liknar flera av de andra i testet. Men den här modellen är superliten, lätt och snygg på handleden. Kombinationen av en rad olika funktioner och en utmärkt gps-mottagare gör klockan till en ytterst attraktiv modell – och till en klar testvinnare.

Klockan imponerade redan från början eftersom den hittade satelliterna snabbare än alla andra klockor varje gång vi provade – det gällde även inomhus. Vi noterade också att den är extremt lätt att använda, ställa in och komma i gång med, oavsett idrott.

När det gäller användbarheten så laddas funktionerna ned via appar i stället för att alla finns i klockan. Det ger i praktiken obegränsat med möjligheter.

Skärmen är lätt att avläsa under träningsrundan, och klockan känns både lätt och bekväm att löpa med. Den kan också användas till simning, såväl inomhus som utomhus, och även då imponerar den med sin precision och funktionalitet.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: