Ny snygg väska för dina tränings- och fritidskläder

Behöver du en ny väska för träning eller fritid? Få en praktisk kvalitetsväska från Salomon när du tecknar en prenumeration på Aktiv Träning.

29 augusti 2017

Få en fin väska från Salomon till ett MYCKET nedsatt pris HÄR 

Har din sportväska snart gjort sitt? Är det dags att byta ut den?

Det är ofrånkomligt att sportväskor blir slitna med tiden. Även på den bästa väska sätter tiden sina spår, och det är faktiskt inte bara slitage du ska ha koll på om du använder din sportväska regelbundet.

Våra sportväskor är nämligen ett paradis för bakterier som kan föröka sig i princip ohämmat i den fuktiga miljön. Bland annat kolibakterier som i värsta fall kan göra oss sjuka med bl.a. kräkningar och diarré.

Bekämpa bakterierna i väskan

Som tur är kan du göra något åt problemet och göra din väska (nästan) bakteriefri igen. Så länge du kommer ihåg att rengöra väskan med jämna mellanrum. Du kan till exempel göra det lite lättare för dig genom att köpa en väska som tål maskintvätt.

Det är också viktigt att packa upp handduk och träningskläder ur väskan så snart du kommer hem samt att se till att väskan torkar ordentligt. Håller du din väska torr minskar du nämligen risken för att eventuella bakterier förökar sig.

Få en snygg väska från Salomon

Om din väska behöver bytas ut kan du just nu få en fin Salomon-väska som kan användas till både träning och fritid. Väskan har en vattentät gummibotten och två invändiga fack med blixtlås för telefon, nycklar, hörlurar och plånbok.

Dessutom är handtagen tillräckligt långa för att du ska kunna bära väskan som en ryggsäck när du cyklar.

Väskan i sig är värd 400 kr, men just nu kan du få den tillsammans med 2 nummer av Aktiv Träning för endast 69:50 kr + porto. LÄS MER OCH BESTÄLL HÄR

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad gillar du att lyssna på när du tränar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: