JBL Xtreme 3

Den medföljande remmen gör att det är lätt att bära högtalaren och också hänga upp den i t.ex. ett träd.

© Foto: jbl.com

Vi har testat JBL Xtreme 3

JBL:s senaste version av Xtreme-serien har ett bra ljud och litet format – men ljudet saknar lite detaljer. Högtalaren har USB- och USB-C-utgång och fungerar således som powerbank, så att du kan ladda t.ex. mobilen.

21 september 2021 av Redaktionen

JBL Xtreme 3

Pris: 3 300 kr.
Fakta: Kraftig bluetoothhögtalare för utomhusträning. 30 x 13,5 cm.


Info: jbl.com 

Om det är något vi lärt oss under corona, så är det att förlägga träningen utomhus. Aldrig har det svingats så många kettlebells eller gjorts så många knäböj under bar himmel som under det senaste året. Träning, särskilt högintensiv cirkelträning eller crossfit, fungerar samtidigt bäst till hög musik och det levererar också JBL:s bärbara bluetooth-högtalare i allra högsta grad. Xtreme 3 är en kraftig och tålig bluetoothhögtalare som tål regn och rusk samt att tappas ned från en ansenlig höjd. 


Den ger ett bra ljud från alla vinklar och spelar nog högt för att kunna höras även på ett relativt stort och vindpinat område. Det är dock inget knivskarpt ljud som kommer ut ur den stora högtalaren. Fokus ligger på volym och bas, och den är mer lämpad för upptempolåtar än klassiska symfonier. Batteritiden räcker i 15 timmar och på den stabila bluetoothförbindelsen finns inget att anmärka

Slutsats

Utmärkt ljud. Kraftig bas. Robust, hållbar och välbyggd. Bra bluetoothförbindelse

÷ Ljudet saknar detaljer.


Antal stjärnor: 5 av 6

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: