Vinn ett par coola hörlurar från Jabra!

Med fantastiskt ljud, 8 timmars speltid, aktiv bullerdämpning och suverän passform är nya Elite 7 Active perfekta för dig som tränar. Och du kan vinna dem direkt här.

9 februari 2022

Det finns inget som ökar träningslusten lika mycket som nya och fräscha träningsprylar. Och de nya hörlurarna Elite 7 Active från Jabra, kommer garanterat ge dig en rejäl träningsboost.

Elite 7 Active är konstruerad med Jabras nya ShakeGrip-teknik. Det innebär att hörlurarna är försedda med en speciellt gummibeläggning, som gör att de sitter stadigt och bra i öronen – trots att de saknar vanliga EarWings. Dessutom är de både damm- och vattentäta och kan därför användas oavsett vilket humör vädergudarna är på.

Om du vill slippa störas av oljud från omgivningen, så har Elite 7 Active också en funktion för det. Hörlurarna är nämligen utrustade med aktiv brusreducering (ANC), och ett knapptryck är det enda som behövs för att utestänga irriterande bakgrundsljud. Sedan kan du träna eller jobba i lugn och ro.

Hörlurarna levererar upp till 8 timmars lyssningstid efter en enda laddning, vilket bör räcka för de flesta löprundor, gymbesök eller var du nu gör av med din energi. Därefter kan du lägga dem i det medföljande fodralet, och med snabbladdningsfunktionen har hörlurarna ström som räcker i en timme efter bara fem minuters laddning. Etuiet har för övrigt ström som räcker för 22 timmars laddning, innan det själv behöver laddas. Det kan du göra via medföljande USB C-kabel, eller så kan du helt enkelt lägga fodralet ovanpå en Qi-laddplatta.    

DELTA I TÄVLINGEN HÄR!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: