Vinn coola hörlurar från Jabra

Med ett fantastiskt ljud och en utmärkt passform funkar Elite Active 65t från Jabra perfekta att träna med. Och nu kan du vinna dem i den supercoola färgkombon röd/koppar.

24 februari 2019

Det är inte mycket som kan mäta sig med nya prylar när det handlar om att boosta träningslusten. Det gäller inte minst för de här trådlösa in-ear-hörlurarna från Jabra, som är perfekta att träna med. 

För det första är de helt trådlösa, så att du slipper alla irriterande sladdar. Ljudet är skarpt, basen är bra och via den tillhörande appen kan du använda equalizern för att anpassa ljudet så att det passar till dig och din omgivning. Dessutom sitter hörlurarna perfekt i öronen, och du behöver därför inte krypa runt och leta efter dem på golvet i gymmet eller i gräset längs landsvägen om du tränar utomhus. 

Hörlurarna har fem timmars speltid efter en full laddning. Och om strömmen tar slut kan du ladda upp dem två gånger i det medföljande fodralet. Fodralet är dessutom försett med en snabbladdningsfunktion, så att du på 15 minuter får 1,5 timmar extra speltid.


.Du behöver inte ta fram mobilen för att byta musiklåtar. Det görs direkt med hörlurarna, där du också kan ändra volymen och ta emot samtal. Setet har fyra inbyggda mikrofoner, så att du kan prata med folk även om det blåser om öronen på dig. Hörlurarna tål både svett, regn och damm och det finns därför ingen anledning att stanna inne om vädret är dåligt. 

I samarbete med Jabra tävlar vi nu ut ett par av dessa coola hörlurar i den häftiga färgkombon röd/koppar. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på nedanstående frågor.

Tävlingen hålls av Aktiv Träning. Om du har några frågor om tävlingen är du välkommen att kontakta kundtjänst på tel. 08-555 454 18. Tävlingen pågår under perioden 27 februari till 8 april och en vinst lottas ut. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna utses, om ej annat anges, av en jury bestående av redaktionen. Vinnaren dras bland de inkomna svaren/motiveringarna till deltagande i tävlingen. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Du får endast delta en gång. Vinnaren meddelas direkt via telefon den 8 april när tävlingen är avslutad. Om vi inte kan komma i kontakt med vinnaren inom tre dagar efter avslutad tävling förbehåller vi oss rätten att dra en ny vinnare. Vinnaren offentliggörs här på sidan. Vinsten kan inte lösas in mot kontanter. Du måste vara över 18 år och bosatt i Sverige för att delta. Anställda på Bonnier Publications International AS och personer i deras hushåll får inte delta i tävlingen.

Personuppgifter som lämnas i samband med att du deltar i tävlingen behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy, som du kan läsa om på www.bonnierpublications.com/personuppgiftspolicy


Hur lång speltid har Elite Active 65t efter en full laddning?

Kort motivering till varför just du ska vinna tävlingen:


Dina uppgifter

Ja
Nej

Ja tack, jag vill gärna ha Aktiv Tränings nyhetsbrev med spännande artiklar och marknadsföring om Aktiv Träning via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig igen via avregistreringslänken. Läs mer

Ja, jag vill gärna ta emot flera spännande nyhetsbrev och erbjudanden om medieprodukter, hem & livsstil, sport & fritid, resor, mode & skönhet, dagligvaror, evenemang, analyser och spel via brev, telefon och andra elektroniska medier, t.ex. e-post och sms, från koncernen Bonnier Publications och dess samarbetspartner. Du kan när som helst avregistrera dig från direktmarknadsföring. Läs mer.

Tävlingen är tyvärr avslutad!

Se fler tävlingar

Du har redan tävlat
Tack för att du är med och tävlar!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Kommer du att göra något speciellt för att trimma din kropp till sommaren?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig