Produktinfo Bluetoothhörlurar med uppladdningsbart batteri. Fungerar ihop med mobiltelefoner med bluetooth.

Trådlöst headset

Det finns inga sladdar som förbinder dig till Plantronics TRÅDLÖSA hörlurar.

24 februari 2011

Plantronics BackBeat 903+ | |

Funktion: Fungerar bra, men kan vara svåra att få att sitta riktigt bra.

Kvalitet: Rätt plastig kvalitet, men för övrigt är den bra.

Prisvärd: Priset är rimligt för en så avancerad och användbar produkt!

Slutsats: Det är skönt att slippa sladdarna – och det är perfekt att man kan reglera ljudet direkt på hörlurarna. Nackdelen är att de kan vara svåra att få att sitta riktigt bra och att ljudet störs av en del vindbrus.

Pris: 899 kr.

www.plantronics.com

Det finns inget mer irriterande än när sladdarna till mp3- spelaren fastnar i cykelstyret eller när de trasslar in sig runt armbågen när man springer. Det undviker man med Plantronics trådlösa hörlurar BackBeat 903+. De använder sig av Bluetooth och fungerar därför ihop med mobiltelefoner som också har inbyggd bluetooth.

De överraskande lätta hörlurarna är svåra att få på plats, men när de väl sitter är passformen perfekt och de rubbas inte heller – inte ens när man springer. Ljudet är bra och regleras med hjälp av små knappar som man också kan välja låtar med. Via knapparna kan man även besvara telefonsamtal då det finns en inbyggd mikrofon i hörlurarna. Det är smart eftersom det innebär att mobilen kan stoppas ned i t.ex. en löparryggsäck och sedan räcker det att använda headsetet när man springer.

På minussidan noterar vi att de – förutom att de är svåra att få att sitta riktigt bra – också genererar en hel del vindbrus på grund av dess storlek. Det märks tydligast när man cyklar.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: