Läs också

Högsta betyg

Fakta Öronproppar med liten gummisnäcka bidrar till en ergonomisk passform.

Hörlurar: Funktionell allroundmodell

En klar favorit som kan användas i alla väderförhållanden.

## Sennheiser Adidas CX 680 Sports | |

Träningsupplevelse: Genomgående mycket positiv. Öronpropparna sitter perfekt under alla former av löpning och cykling. Och det finns inget som irriterar. Minimalt med vindsus. Hörlurarna tål också regn, och den delade sladden ger många valmöjligheter. Volymkontrollen är ett extra plus.

Passform: Sitter som gjuten i örat. Kombinationen av öronproppar och Sennheisers speciella mjuka snäcka, som låser fast sig i ytterörat, ger en överlägset bra passform utan att något irriterar mot örat – bara man hittat rätt storlek. Utestänger allt bakgrundsljud. Vill man undvika detta kan man välja MX 680 som är en öppen modell..

Ljudupplevelse: Ljudkvaliteten är riktigt bra och ingen av våra testare hade något att klaga på – men de blev inte imponerade heller.

Slutsats: En favorit hos testarna som alla upplevde att Sennheiser kombinerar det bästa från två världar. CX 680 är en funktionell allroundmodell som fungerar i alla slags träningssammanhang och som ger ett bra ljud. En klar favorit som kan användas i alla väderförhållanden.

Pris: 699 kr.

www.sennheiser.com

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: