Fjärrkontroll Fjärrkontrollen som sitter på sladden gör det enkelt att ändra ljudstyrka och byta låtar.

Bra ljud – men inte till träningen

Apple leder till stora förväntningar, men de här hörlurarna passar i alla sammanhang utom till aktiviteter när man rör sig mycket.

Apple In Ear Headphones | |

Slutsats: Ljudet, priset och detaljer som fjärrkontroll och diktafon är mycket funktionella! Men här bedömer vi om hörlurarna är lämpliga att träna med – och det fungerar inte alls eftersom de inte sitter kvar i örat.

Pris: 695 kr.

www.apple.se

Apple har konstruerat ett set hörlurar med utmärkt ljudkvalitet – från djupaste till högsta ton – till ett mycket överkomligt pris. Det enda som krävs för att få fullt utbyte av den fina ljudkvaliteten medan man tränar är att öronpropparna sitter kvar i örat. Men det gör de dessvärre inte – speciellt inte under högintensiva aktiviteter. Till och med rörelserna under en lugn löprunda gör att propparna åker ur öronen redan efter ett par meter.

Den dåliga passformen gör att Apples In-Ear Headphones inte fungerar att träna med. Dessutom måste fjärrkontrollen, som sitter rakt under höger öronsnäcka, skötas mycket försiktigt då minsta drag i sladden gör att proppen lossnar från örat.

Produktinfo:

Hörlurar med fjärrkontroll och mikrofon (kräver senaste iPoden). Tre uppsättningar silikonproppar i olika storlekar. Förvaringsask till hörlurarna medföljer.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: