Produktinfo Sportglasögon för uthållighetsidrottare. Två uppsättningar linser, avtagbart svettskydd, nackband och förvaringsetui.

Multisportglasögon

Svenska Bliz har kommit med en imponerande och prisvärd allroundmodell.

Bliz Pursuit | |

Funktion: Skyddet mot ljus och vind är näst intill optimalt.

Passform: Sitter mycket bra. Själva gummit kunde dock fästa bättre.

Prisvärd: Priset är riktigt bra och man får mycket glasögon för pengarna.

Slutsats: Om man är ute efter ett par sportglasögon som passar till löpning, mountainbike, längdskidåkning m.m, så är Pursuit ett bra val. Konstruktionen och passformen är utmärkt och alla viktiga tillbehör ingår i det prisvärda paketet.

Pris: från 500 kr.

www.blizeyewear.com

Priset är riktigt bra. För en dryg femhundring får man ett par utmärkta sportglasögon, inklusive förvaringsetui, extra linser, nackband och avtagbart svettskydd. Dessutom är glasögonen perfekta att träna i.

Designen är den klassiska wrap around-stilen, och både näspartiet och skalmarna kan böjas för att passformen ska bli så bra som möjligt. Det blir den också. Såväl när man löper i terrängen som när man kör mtb, så sitter bågen som gjuten.

Nästa punkt som imponerade på oss var linserna. Storleken är enligt vår mening optimal, liksom skyddet mot drag och ljusinsläpp från sidan. Linsbytet sker både snabbt och enkelt.

Kvaliteten på skalmarna och linserna är också bra även om den inte kan mäta sig med de bästa på marknaden. Och med tanke på prislappen får Bliz ett mycket högt betyg.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Var föredrar du att träna?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: