Produktinfo Löparryggsäck med midjebälte och bröstbälte. Stort huvudfack samt fack för bärbar dator och vätskesystem. Diverse små fack, inbyggt regnskydd och remmar. Vikt: 830 g.

Spring till jobbet

Nikes löparryggsäck Cheyenne Vapor underlättar om man vill löpa till och från jobbet.

Nike Cheyenne Vapor | |

Funktion: Den har för många detaljer, av vilka en del är helt onödiga.

Kvalitet: Tillverkad av ett robust material som dock är i tyngsta laget.

Prisvärd: Priset är rimligt för en funktionell löparryggsäck.

Slutsats: För den som vill springa till och från jobbet är Cheyenne Vapor ett perfekt val. Speciellt bärsystemet är bättre än många konkurrenters. Men är man kortvuxen är det viktigt att prova passformen extra noga.

Pris: 800 kr.

www.nike.com

Nike har verkligen ansträngt sig för att skapa den perfekta löparryggsäcken. Resultatet är också imponerande, för sällan har vi testat en ryggsäck med så många smarta detaljer. Det finns både väl skyddade fack för en bärbar dator, lättillgängliga fickor för mobiltelefonen, regnöverdrag, fästanordningar på utsidan och flera praktiska förvaringsutrymmen – både små och stora.

Nikes formgivare har dessutom prioriterat ett mycket välfungerande bärsystem med ett kraftigt midjebälte och justerbara axelremmar. Det är perfekt om man vill ha med sig en bärbar dator, ombyteskläder och ett par skor till jobbet. För ju tyngre man packar ryggsäcken, desto viktigare är det att den sitter optimalt och nära ryggen.

Det är dock viktigt att notera att varken axelremmarna eller midjebältet är justerbara på höjden, och det påverkar möjligheten att ställa in ryggsäcken. Några av de korta testlöparna hade svårt att få remmarna att sitta bra på axlarna.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad gillar du att lyssna på när du tränar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: