Produktinfo Löpsko med Adaptive Fit, ett snörningssystem som ger extra bra grepp runt foten. Plastförstärkt hälkappa, ovandel utan sömmar, mellansula med varierande hårdhet och måttligt pronationsstöd.

Skön på foten

Nikes nya snörningssystem för löpskor ger extra bra grepp runt foten.

## Nike Lunar Eclipse 2 | |

Funktion: Funktionellt sett håller den till på en mycket hög nivå.

Kvalitet: Helhetsintrycket är godkänt utan att riktigt imponera.

Prisvärd: Okej! Skon har flera detaljer som ofta finns i mycket dyrare skor.

Slutsats: Lunar Eclipse II är rent tekniskt en innovation. Alla smarta detaljer som ingenjörerna har försett skon med (i synnerhet det utmärkta fotgreppet), gör att Eclipse II är en av marknadens bästa löpskor.

Pris: 1 500 kr.

www.nike.com

Nike Lunar Eclipse 2

Det är lätt att låta sig luras av det traditionella utseendet. För även om det är bra att skon har många av de detaljer som vi tar för givet ska finnas i en bra löpsko, t.ex. en genomgående stötdämpning i sulan, böjningszoner som understödjer fotens rörelser, samt en skön ovandel, så är det under ytan som det mest utmärkande för skon sitter.

Snörningssystemet är nämligen designat så att vristen hålls på plats, vilket i sin tur gör att foten sitter som gjuten inuti skon. Systemet måste faktiskt upplevas för att man ska förstå hur bra det känns när en sko och en fot passar perfekt ihop. Tills du själv fått känna på det får du lita på vårt ord att Nike har träffat rätt med det smarta Adaptive Fit-systemet.

I kombination med en mellansula som bjuder på varierande stöd och stötdämpning i hela dess längd, samt en klassisk våffelmönstrad sula som fungerar lika bra både på asfalt och på grus, så blir resultatet en perfekt löpupplevelse.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad gillar du att lyssna på när du tränar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: