Produktinfo Lättviktsträningssko med mellansula av Rev Lite. För neutrala/lätt överpronerande löpare. Vikt: 260 g (stl 43,5).

Lyxig lättviktare

New Balance 890 är en utmärkt lättviktssko som passar bra till.

## New Balance 890 v2 | |

Funktion: Låg vikt och bra flexibilitet ger en suverän löpupplevelse.

Kvalitet: Bästa möjliga kvalitet över hela linjen.

Prisvärd: Vi hade kunnat betala mer för en så här pass bra löpsko.

Slutsats: För löpare med neutral till lätt pronerande löpstil är det här en utmärkt andrasko till snabba löprundor och tävlingar. Tack vare sin låga vikt, tajta passform och utmärkta flexibilitet blir löpupplevelsen utmärkt och fartkänslan suverän.

Pris: 1200 kr.

www.newbalance.com

New Balance 890 v2

Det är kanske lite överdrivet att kalla lanseringen av New Balance 890 för en revolution. Men skon som kom ut på marknaden i fjol, och som nu har kommit i en andra version, är en överraskande nyhet. Det som är nytt är mellansulan. Rev Lite kallar New Balance sulan för, och den är både lätt och extremt flexibel.

Det lätta materialet gör också att skon känns fjäderlätt på fötterna, vilket ger en suverän löpkänsla på asfalten. Och trots en låg vikt är skon komfortabel med en välstoppad häl och skön komfort i ovandelen. Passformen är tajt och framfoten är rätt platt – det är viktigt att komma ihåg om man har breda fötter.

Sulan har djupa skåror för ökad flexibilitet, och den relativt lilla höjdskillnaden mellan häl och framfot (9 mm) ger ett dynamiskt löpsteg. Skon passar bra för neutrala löpare som vill ha en lätt sko till både tempopass och tävlingar.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket mål har du med din träning under nästa år?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: