Produktinfo Passar till: Lätt till kraftig pronationVikt: 316 gram

Förträfflig allroundsko

Med Lunar Glide har Nike skapat en löpsko som passar både fartfantomer och mer bekväma löpare.

## Nike Lunarglide+ 3 | |

Funktion och passform: Nike Lunarglide+ 3 ser inbjudande ut och det intrycket förstärks när man håller den i handen; den låga vikten imponerar nämligen. Detsamma gör passformen. Ovandelen sitter åt perfekt runt foten. Hälkappan är dock lite för svag och har för tjock stoppning, men om man snörar skon på rätt sätt så sitter den ändå som gjuten på foten. Ett smalt snitt i mittfotspartiet förstärker också intrycket av att det här är en sko som ska sitta tajt på foten.

Det råder ingen tvekan om att det här är en utmärkt allroundsko. Skons utmärkta stötdämpning fungerar perfekt på alla underlag och sulan greppar bra på såväl asfalt som på grusvägar och stigar. Mellansulan är innovativ och konstruerad så att den är mjukast på utsidan av skon, och förhållandevis fast på insidan. Det innebär att skon passar till både neutrala löpare och löpare som överpronerar.

Slutsats: Lunarglide+ 3 är en utmärkt allroundsko som passar till en bred målgrupp. Den låga vikten gör att skon fungerar perfekt till tempopassen, men det är också ett nöje att löpa långt och långsamt i den. Prismässigt är skon bland de billigaste i testet, och vi har helt enkelt inget negativt att säga om den.

Pris: 1400 kr.

www.nike.com

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: