Produktinfo T-shirt av ny Flyknit-teknologi. Luftiga materialzoner. Liten öppning för hörlurar. Reflexer. Vikt: 129 gram.

Skön stickad tröja

Nikes nyskapande t-shirt är inget plagg för fartdårar, men den är mycket bekväm.

## Nike Flyknit Tee | |

Funktion: Sitter perfekt på kroppen och känns mycket mjuk.

Passform: Snittet är vitt, och tröjan sitter som en bomullströja.

Prisvärd: Den är rätt dyr, men den är också mycket bekväm.

Slutsats: En nyskapande t-shirt i en signifikant och enligt vår mening trevlig design. Snittet är rymligt, och svettransporten godkänd. Det är dock den suveräna komforten, som möjliggörs av det bomullsmjuka och sömlösa materialet, som utmärker tröjan mest.

Pris: 600 kr.

www.nike.com

Nike Flyknit Tee

T-shirtar kan se ut på många olika sätt. Nikes t-shirt utmärker sig däremot genom sin utmärkta komfort som beror på såväl material som tillverkningsteknik. Tröjan är t.ex. vävd av en enda lång tråd. Det innebär att den är fri från sömmar som kan irritera, och det gör också att den känns fantastiskt skön på kroppen. Slutligen är materialåtgången mindre än i andra tröjor, och det är ju bra för miljön.

Trumfkortet är dock materialet, som nästan känns som bomull på kroppen, och som är perfekt att löpträna i. Tröjans styrka är också komforten.

Det är ingen tröja för fartglada tempolöpare. Snittet är bra, men rätt vitt, som i en bomulls t-shirt. Vikten är inte heller speciellt låg, och materialet är inte särskilt svettransporterande.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tänker du på att konsumera hållbart när du köper träningskläder och prylar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: