Läs också

Flashig dunväst

Produktinfo Neonfärgad löparväst med reflexband på fram- och baksidan. Resår i livet, två magfickor. Vind- och regntätt material. Stl S–XL.

Trafiksäker löparväst

Redan när man håller den i handen så är det tydligt att den neonfärgade löparvästen består av mer än bara ett färgglatt material.

Adidas adiviz vest | |

Slutsats: Under kyliga, blåsiga vårvinterdagar är den här västen ett bra val. I synnerhet under svettiga intervall- och tempopass kommer den utmärkta ventilationen samt det följsamma snittet till sin rätt. Neonfärgen och refl exerna ökar trafi ksäkerheten.

Pris: 700 kr.

www.adidas.com

Det mjuka, lätta materialet ger ett intryck av gedigen kvalitet, och den känslan förstärks när man tar på sig västen. Om man dessutom drar åt resåren i livet så blir passformen helt perfekt. Skyddet vid halsen är effektivt och ärmöppningarna är bra utformade vid axlarna. Materialet är vindtätt och skyddar även mot lite regn utan problem. Samtidigt upplevde vi att ventilationen var riktigt bra, dels tack vare att det saknas ärmar, dels för att svetttransporten fungerar riktigt bra. De två väl tilltagna magfickorna är dock överflödiga.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: