Läs också

Flashig dunväst

Stäng ute kylan med en äkta testvinnare

Vår testperson blev imponerad och gav 5 stjärnor. Du kan också få den snygga träningsvästen till ett riktigt bra pris.

19 september 2016 av Thomas Lykke Olesen

**[Läs mer om västen och det fina erbjudandet HÄR!

Utomhusträning är fantastiskt, och med rätt klädsel kan du göra varje träningstillfälle till ett nöje – oavsett väder och årstid.

För att rusta dig optimalt inför årstidsväxlingen kan du få en fjäderlätt träningsväst från Craft tillsammans med Aktiv Träning.

Ögonen glittrade på vår testperson när han provade träningsvästen.

”Vi är helt galna i den tunna, lätta västen som sitter tätt intill kroppen, och den passar lika bra till löpning som cykling.” Lasse Lyhne, testperson, Aktiv Träning.

Fördelarna med en träningsväst

En träningsväst är riktigt bra när du tränar under vår- och höstmånaderna, då det kan vara för varmt för att ha en jacka, men för kallt för en t-shirt eller löpartröja.

Västen kan du använda över din t-shirt eller tröja, så är du säker på att du inte blir kall samtidigt som den ger bra rörlighet och andningsförmåga.

Få testvinnaren med ett superbra erbjudande

Just nu kan du få vår testpersons favoritväst tillsammans med Aktiv Träning. Västen har en riktigt bra passform och är tillverkad av ett svettransporterande material med andningsförmåga.

Den är vindavvisande, och på baksidan finns en meshpanel som ger maximal ventilation. Dessutom har den flera reflexer, så att du alltid syns när du är ute och tränar.](http://shop.aktivtraning.se/node/55691/form?media=RedArt&popup=1&menu=true) Västen är värd 500:–, men just nu kan du få den tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för endast 99:50 + porto. + 49:50 i porto och exp. Totalt 149:– Läs mer om västen och se erbjudandet HÄR.**

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: