Perfekt höstväst

Funktionsvästen Halo är designad för högintensiv träning och fungerar överraskande bra.

Haglöfs Halo Vest | |

Funktion: Vindskyddet är perfekt och svetten transporteras bort effektivt.

Passform: Utmärkt kombination av ett smidigt material och optimalt snitt.

Prisvärd: Prisnivån motsvarar både funktion och kvalitet.

Slutsats: Vi blev helt enkelt mycket imponerade av denna funktionella väst som är genomtänkt in i minsta detalj. Till löpning, men också cykling, inline och andra aktiviteter har vi svårt att hitta ett bättre alternativ i tuffa väderförhållanden.

Pris: 1100 kr.

www.haglofs.se

Överlägsen! Det är en bra sammanfattning av Haglöfs halvtjocka löparväst. Under svala höstdagar är den tillräckligt varm och vindtät för att skydda bålen mot vinddrag och kyla, samtidigt som ventilationen gör att även stora mängder svett kan transporteras bort effektivt.

Hemligheten bakom den funktionella västen är ett kroppsnära snitt och ett mycket smidigt softshellmaterial. Västen sitter tajt på kroppen, avslutningarna vid ärmhålorna sitter lagom hårt, och den fodrade kragen är hög och sluter tätt.

Softshellmaterialet är så pass vindtätt att vinden inte har en chans att tränga igenom och kyla av kroppen. Även en lättare regnskur klarar västen av, och samtidigt är ventilationen klart mycket bättre än t.ex. i en skaljacka. En bra detalj är att inte bara fronten, utan hela ryggpartiet är tillverkat av ett vindtätt material. När man har vinden i ryggen uppskattar man verkligen skyddet mot den kalla blåsten.

PRODUKTINFO:

Väst av smidigt soft shell och windstoppermaterial. Liten bröstficka, ficka i ländryggen, fodrad krage och reflexer fram och bak. Vikt: 193 gram (medium).

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: