Läs också

Vindtät tröja

Fakta: Långärmad tröja av stretchmaterial med ergonomisk passform. Svettransporterande med dragkedja framtill.

Mjuka material och bra passform

Crafts sköna träningströja fungerar till nästan allt.

## Craft pullover | |

Plus: Mjuka material. Brett användningsområde. Praktisk dragkedja

Minus: Saknar ficka och reflexer

Pris: 599 kr

Slutsats: Craft träningströja har ett brett användningsområde. Då det är kallt är den perfekt som ett värmande mellanlager under en jacka, medan den under lite varmare, vindstilla dagar fungerar bra som ytterplagg. Materialen är mjuka och sköna och passformen är lagom vid.

Craft träningströja är lika bra som den är enkel. Den har ett brett användningsområde och passar lika bra att träna i under våren, hösten och vintern. Eftersom tröjan inte är helt vindtät behövs dock en jacka eller en väst utanpå om det blåser kallt.

Det första man lägger märke till när man tar på sig tröjan är de behagligt mjuka materialen. De känns sköna mot huden, samtidigt som de är så töjbara att de tillåter maximal rörelsefrihet. Tröjan är tillverkad av samma material över hela linjen. Det finns inga luftiga paneler på ryggen eller under ärmarna, vilket går ut lite över ventilationen. Så länge intensiteten inte är för hög är detta inget problem.

Tröjans passform är inte tänkt för högintensiva fartpass, utan den sitter rätt löst på kroppen utan att den fladdrar i vinden för det. En passform som många gillar!

Detaljerna är få, men bra. Ärmsluten är figursydda så att de följer handryggen och den långa dragkedjan i kragen ha ett lås så att den inte glider upp av sig själv, en skyddsflik så att den inte skaver mot halsen. Dessutom är dragkedjan skyddad på insidan så att den inte skaver mot bröstkorgen. Mycket genomtänkt! Kragen är lagom hög och känns mjuk och skön mot halsen. Tröjan hade dock gärna fått haft en ficka och några reflexdetaljer – i synnerhet om tröjan används som ytterplagg.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: