Produktinfo Softshelltröja/anorak med windstoppermembran framtill, i rygg och ärmar. Kragen har insydd huva och kort dragkedja. Stl. S–XL.

Löpartröja med inbyggd huva

Funktionell, mycket bekväm och välsittande softshelltröja.

Puma Gore N2S WS Tee | |

Slutsats: Funktionell, mycket bekväm och välsittande softshelltröja, som passar perfekt till svettiga och tuffa träningspass i kyliga förhållande tack vare sin utmärkta ventilation. Vindskyddet är effektivt, och små, smarta detaljer höjer betyget ytterligare.

Pris: 1300 kr.

www.puma.com

Puma Next2Skin är en intressant och funktionell löpartröja av softshellmodell. Passformen är inte direkt supertajt, vilket gör att tröjan fungerar bäst som mellanlager under vintermånaderna. Samtidigt är materialet perfekt anpassat, så att det varken upplevs för tjockt eller för tunt.

En strategisk blandning av vindskydd och extra luftiga zoner gör nämligen att värmeförmåga, ventilation och svettgenomsläpp är näst intill perfekt –.även under riktigt kalla dagar. Helt ny är en tunn insydd huva i kragen. Det är dock mest en gimmick, men vi fick faktiskt användning för huvan när vädret slog om snabbt. Ett minus: vi saknar en liten ficka i tröjan.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: