Produktinfo Tajts och vida löparshorts i ett. Bakficka med blixtlås, nätvävsfickor i innertajtsen. S–XXL.

Sköna 2-1-shorts

Utifrån sett har de här shortsen en klassiskt vid design. Men invändigt gömmer det sig ett par mycket åtsittande och komprimerande tajts.

Gore Running X-Running 2.0 shorts | |

Slutsats: De här välsittande shortsen passar alla typer av löpare, och de åtsittande innertajtsen gör att man kan löpa långt utan att få skavsår. Det finns flera smarta och funktionella detaljer, t.ex. geléhållare och praktiska fickor, som motiverar betyget.

Pris: 850 kr.

www.gorerunningwear.se

Utifrån sett har de här shortsen en klassiskt vid design. Men invändigt gömmer det sig ett par mycket åtsittande och komprimerande tajts. Resultatet är en kombination som är skön att löpa i, och som inte minst tillfredsställer den som är ute efter en smidig tajtskänsla, samtidigt som man vill att shortsen ska se vida ut.

Det här plagget motsvarar det önskemålet. Förutom att shortsen är suveränt sköna så har de flera smarta detaljer, t.ex. åtta små öglor för energigelé, nätvävsfickor och en bakficka med plats för en smartphone. Att materialet dessutom är av bästa kvalitet gör att vi delar ut sex stjärnor.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: