Produktinfo Varm, delvis vindtät vinterjacka med stretchfleece. Stor magficka, liten bröstficka, flera reflexer samt tumgrepp. Stl S–XXL.

Varm löparjacka

Tjocka material och smarta detaljer ligger bakom denna varma jacka för vinterlöpare.

## Newline Iconic Warmtack Jacket | |

Funktion: Jackan är varm och vindtät, men inte särskilt luftig.

Kvalitet: Gedigen kvalitet och många smarta detaljer.

Prisvärd: Man får mycket jacka för pengarna, men säsongen är kort.

Slutsats: Nu är det hög-säsong för Warmtack Jacket som sitter bra och är funktionell att träna med på vintern. Dessutom finns det flera bra detaljer, t.ex. kragen och fickorna. Men man blir svettig i den vid mildare väder.

Pris: 1200 kr.

www.newlinesport.com

Newline Iconic Warmtack Jacket

Med Iconic Warmtack Jacket är det lätt att komma ut och springa även när Kung Bore är på dåligt humör. Mest utmärkande är fodret som täcker nacken, axlarna och njurarna – kroppsdelar som är särskilt utsatta i vinterkylan.

Den tjocka, mjuka stretchfleecen värmde extremt bra under de kallaste löprundorna. Samtidigt blev det snabbt svettigt när tempot ökade eller då temperaturen steg mot nollan. Bröstkorgen skyddas också extra bra mot vinden tack vare ett vindtätt membran som utestänger den isande fartvinden.

Snittet är dock lite kort och tajt, och vi hade gärna sett att ryggpartiet nått ända ned över rumpan. Nu glider jackan upp när armarna pendlar snabbt.

När det gäller detaljerna så är de genomgående positiva: vi uppskattade särskilt att kragen är hög i nacken och att bröstfickan håller prylar som mobilen mm. på plats. Magfickan är stor och i ärmsluten finns varma muddar med tumgrepp.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: