Produktinfo Vindtät och lätt löparjacka med windstoppermembran. Ergonomiskt snitt och tajt passform. Finns i flera olika färger. Stl S–XXL.

Svalt för ryggen

Jackan fyller ungefär samma funktion som en löparväst. Om man föredrar långa ärmar istället för en väst så är jackan ett bra val.

Gore Pulse AS Jacket | |

Slutsats: Lätt löparjacka som nästan är helt öppen i ryggen. Skyddar bra i vinden under svala sommarkvällar. Sidofi ckan baktill är inte optimalt placerad eftersom såväl mobiltelefonen som mp3-spelaren skumpar runt lite väl mycket när man löper.

Pris: 1500 kr.

www.gorerunningwear.com

Gores nya Pulse AS-jacka skyddar bra på framsidan, men ryggpartiet är helt vidöppet. Hela ryggen består nämligen en enda stor och luftig nätväv som gör att svetten kan förångas och svalkande luft kan komma igenom. Den kombinationen gör att jackan passar bra när det är småkyligt ute och då man vill ha ett bra skydd när det blåser kallt.

Jackan fyller ungefär samma funktion som en löparväst. Om man föredrar långa ärmar istället för en väst så är jackan ett bra val. Det är dock viktigt att den passar bra redan från början eftersom det inte finns någon dragsko i livet. Sidobakfickan kunde också vara bättre placerad.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: