Få en löparjacka från Salomon och 6 nummer av Aktiv Träning för BARA 199:50 kr (+ 49:50 kr i porto).
Få en löparjacka från Salomon och 6 nummer av Aktiv Träning för BARA 199:50 kr (+ 49:50 kr i porto).

Julens varmaste presenttips

Ge dina nära och kära en fantastisk start på det nya året med Aktiv Träning och en vindtät löparjacka från Salomon.

4 december 2017 av Redaktionen

På vintern drar många löpare ner på träningen – eller förlägger den inomhus. Det är både synd och onödigt. Även om det är kallt och blåsigt så kan man ändå löpträna utomhus bara man är rätt klädd. Därför är en av de mest populära varorna i Aktiv Tränings webbshop den här löparjackan från Salomon som finns för både män och kvinnor. Jackan håller värmen inne och kylan ute samtidigt som den är vattenavvisande. Bland detaljerna finns bl.a. figursydda ärmar, två fickor med blixtlås, reflexer och dessutom har jackan kanaler på ryggen som ger utmärkt ventilation under löprundan. Och när vi säger att vi å det varmaste kan rekommendera jackan, så menar vi verkligen det. Vi använder den nämligen själva när vi löptränar.

Just nu kan du få Salomon-jackan tillsammans med 6 nummer av Aktiv Träning för BARA 199:50 kr (+ 49:50 kr i porto). Det gör att du sparar 938 kr. Och det innebär alltså att du under de kommande sex månaderna kommer att få Aktiv Träning – Sveriges bästa träningsmagasin – hemskickad med massor av inspiration och motivation för alla aktiva män och kvinnor.

Få en löparjacka från Salomon och 6 nummer av Aktiv Träning för BARA 199:50 kr (+ 49:50 kr i porto).
Få en löparjacka från Salomon och 6 nummer av Aktiv Träning för BARA 199:50 kr (+ 49:50 kr i porto).

Med Aktiv Träning kan du varje månad se fram emot att läsa massor av spännande artiklar om motion och träning, motiverande träningsplaner och guider samt fascinerande historier om nya trender och tendenser från träningsvärlden – alltihop presenterat på ett överskådligt, snyggt och underhållande sätt.

Dessutom får du program, övningar, tekniktips och praktiska råd som tar din träning till nästa nivå och hjälper dig att uppnå dina mål. Du får också de senaste rönen om t.ex. löpning, cykling, fitness- och styrketräning, kost och hälsa. Som om det inte vore nog hittar du även marknadens mest omfattande produkttester av skor, kläder och teknikprylar till träning – allt för att hjälpa dig välja rätt i sportbutiken.

Eftersom man använder mycket av sina krafter när man tränar så är det självklart viktigt att även få i sig energi. Därför ger vi dig massor av recept på nyttig och god mat som bidrar med ny energi, påskyndar din återhämtning och – inte minst – smakar fantastiskt.

Du kan läsa mycket mer om erbjudandet här. Och om du klickar här kan du ladda ned ett presentkort som du kan ge bort i julklapp.


Vi ser fram emot 2018 och hoppas kunna hjälpa dig och/eller någon i din närhet att uppnå era mål.

Med vänlig hälsning Redaktionen på Aktiv Träning

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: