Produktinfo Lätt vindjacka med bra ventilation. Vatten- och smutsavvisande. Lång rygg. Bröst-/packficka. 135 gram.

Fjäderlätt lyxplagg

Minimalism är nyckelordet för den här lätta vindjackan som har många bra detaljer.

## Haglöfs Gram WS Hood | |

Funktion: Ventilationen är utmärkt och jackan känns superlätt.

Passform: Sitter perfekt och snittet är anpassat för maximal rörlighet.

Prisvärd: Dyr! En produkt för riktigt kräsna. Men jackan är funktionell.

Slutsats: En rakt igenom perfekt minimalistisk vindjacka som känns bättre och bättre ju mer man använder den. Den minimala vikten och storleken – trots materialets slitstyrka – är i särklass. Men det är synd att den är SÅ dyr!

Pris: 3000 kr.

www.haglofs.se

Haglöfs Gram WS Hood

Det är en imponerande bra och extremt lätt vindjacka som Haglöfs erfarna formgivare tagit fram. Gram WS Hood är genomtänkt in i minsta detalj och den är tänkt att användas till tempofyllda och högintensiva aktiviteter.

Hopvikt tar den 137 gram lätta jackan mindre plats än en apelsin. Trots det fungerar och upplevs det tunna och mycket luftiga materialet som överraskande robust och slitstarkt. Vår flitiga och obarmhärtiga användning i alla slags naturförhållanden satte i varje fall inga märkbara spår på jackan.

Förutom vikten och packbarheten imponerar jackan med en suverän ventilationsförmåga som – nästan – håller måttet även under riktigt svettiga utmaningar.

Och så har jackan en rad smarta detaljer som man trots det minimalistiska formatet ändå har funnit plats för. Vi nämner t.ex. den väl skyddade dragkedjan, det mjuka kardborrebandet i bröstfickan, det förlängda ryggpartiet, de asymmetriska ärmsluten och huvan med resår samt den lilla skärmen. Passformen är tajt och sportig, men det finns ändå plats för fler plagg under. Enda nackdelen är priset!

Erbjudande till dig: Suverän träningströja från Craft

Mjuk, lätt och elastisk. Craft har tagit fram en supersnygg träningströja som sitter tajt på kroppen och följer alla dina rörelser. Och den kan bli din för BARA 99,50 kr. Tröjan finns både för män och kvinnor och kan användas till i stort sett allt – från en promenad i skogen till träning på gymmet eller en löprunda. Under kyliga dagar passar den perfekt som värmande mellanlager under en jacka, medan den under lite mildare dagar fungerar bra som yttersta lager. Tröjan är designad med ett hål vid handleden som du kan sticka tummen igenom. På så sätt kan du dra ned ärmen över handryggen och hålla händerna varma när det är kallt. Just nu kan du få tröjan tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för BARA 99,50 kr. (+ 49:50 kr i porto. Totalt 149 kr). Läs mycket mer om det fantastiska erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tränar du mindre på vintern?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig