Produktinfo Tunn lättviktsjacka av softshell. Töjbara partier och svetsade sömmar. Ryggficka med extra minificka. Stl S–XXL.

Bra softshelljacka

Komfort och funktionalitet kombineras på bästa sätt i den här allsidiga jackan.

## Salomon Dynamics Softshell | |

Funktion: Material, design och detaljer är bästa tänkbara.

Passform: Sitter tajt, men rörelsefriheten och komforten är perfekt.

Prisvärd: Eftersom det är en produkt av hög kvalitet så kostar den en del...

Slutsats: Den här vindtäta och vattenavvisande softshelljackan är ett allsidigt träningsplagg om fungerar perfekt under vintersäsongen. Passformen är tajt, men det flexibla materialet gör att jackan ändå sitter perfekt. Och den har många bra detaljer.

Pris: 1500 kr.

www.salomon.com

Salomon Dynamics Softshell

Det är helt enkelt en perfekt löpar- och träningsjacka som Salomon har tagit fram. Det tunna softshellmaterialet är extremt elastiskt, och skyddar effektivt mot vind och väta samtidigt som ventilationsförmågan är utmärkt. Totalt sett ger det en skön känsla i kroppen.

Jackans slitstyrka och allsidighet gör att den fungerar betydligt bättre än en tunn vindjacka under kalla vinterträningspass. Och så är det glädjande att se hur Salomon lyckas att få med många av sina funktionella detaljer, som de har utvecklat genom åren, i sina nya produkter.

I det här fallet finns det t.ex. en liten knapprem högt uppe på bröstet, som kan användas om man vill löpa med jackan öppen utan att jackan fladdrar i vinden. Och den rymliga ryggfickan, som har plats för t.ex. en t-shirt, har ytterligare en ficka inuti, så alla småsaker ligger på plats. Smart!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: