Produktinfo Löparhandskar med inbyggt vindöverdrag, pekskärmsfingrar och reflexer. Finns i två färger. Stl S–XL.

Utmärkta löparhandskar

Craft Hybrid Weather Glove passar lika bra oavsett vilket vinterväder som råder. Handsken har flera smarta detaljer, varav vindskyddet är den bästa. Se hela testet här.

## Craft Hybrid Weather Glove | |

Funktion: En handske med flera smarta detaljer – som fungerar!

Passform: Suverän passform tack vare det smidiga materialet.

Prisvärd: Inte gratis, men handskarna kan användas hela vintern.

Slutsats: Utmärkt löparhandske med många smarta detaljer, som alla bidrar till funktionaliteten. Överdraget är den stora behållningen. Det gör att handsken kan användas oavsett vilket vinterväder som råder.

Pris: 250 kr.

www.craft.se

Craft Hybrid Weather Glove

Att en löparhandske inte bara är en löparhandske blir man förvissad om när man tar på sig Craft Weather Glove. Det är utan tvekan ett par av de mest funktionella handskar vi har haft fingrarna i. Den mest iögonfallande detaljen är det smarta vind- och vattentäta överdraget som finns i den lilla fickan på handskens handrygg, och som dras ut över fingrarna när det är riktigt kyligt och blåsigt. Överdraget är helt tätt och känns överraskande varmt, och det kan utan problem stoppas in i fickan när vädret blir mildare igen. Det gör handsken allround och den håller fingrarna varma oavsett väder.

Förutom överdraget utmärker sig handsken med ett töjbart material av fluorescerande neonfärgat material försett med reflexer. Fingertopparna på tummen och pekfingrarna är anpassade för en pekskärm, och frottétummen kan användas för att torka näsan. Allt detta är dock betydelselöst om inte handskarna sitter bra, och det gör de som tur är.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: