Produktinfo Trekvartslånga löparbyxor med blixtlåsficka och nätficka. Nätvävsmaterial baktill.

Välsittande och luftiga

Craft Performance Hybrid är ett par funktionella löparbyxor som i hög grad bidrar till att man kan prestera optimalt såväl under träning som tävling.

## Craft Performance Hybrid 3/4 | |

Slutsats: Craft Performance Hybrid är ett par funktionella löparbyxor som i hög grad bidrar till att man kan prestera optimalt såväl under träning som tävling – och som passar perfekt den här årstiden. Det är bara några små detaljer som gör att vi inte delar ut sex stjärnor.

Pris: 550 kr.

www.craft.se

Craft Performance Hybrid 3/4

Det är ett rent nöje att löpa i dessa trekvartslånga byxor, som effektivt skyddar knäna mot kyla, samtidigt som underbenen får skön svalka. För att ventilationen ska bli ännu bättre har Craft försett byxan med nätväv baktill. Smart tänkt och välfungerande, i synnerhet när man tävlar och kör tempofyllda träningspass då svettransporten är viktigare än de isolerande egenskaperna.

Även höftfickorna är genomtänkta, och tack vare att den högra fickan är försedd med blixtlås så kan man ha med sig en mobil under träningsrundan. Möjligtvis skulle blixlåsfickan ha behövt ett mer svett-avvisande material eftersom det lätt blir fuktigt vid höften.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: