Fakta: Tunna löpartajts med bakficka och reflexdetaljer.

Tunna och lätta tajts

Under svala vår- och försommardagar, eller under lugna löprundor då du har behov av att hålla benen varma, så är Salomon Endurance Tight ett suveränt val.

## Salomon Endurance Tight | |

Plus: Mycket tunna och lätta material.

Minus: Priset.

Slutsats: Under kyliga vårdagar eller lugna löprundor då man vill hålla benen varma är Salomons tajts suveräna. Bra passform, låg vikt, smidiga material och bra detaljer. Enda nackdelen är priset.

Pris: 800 kr.

www.salomon.com

Tajts uppfattas ofta som vinterplagg, men ett par tunna, lätta tajts är suveräna att träna i under våren och svala sommarkvällar. Ett par tajts skyddar också knäna och underbenen mot kyla och ger stöd åt musklerna. Endurance från Salomon är en klassiker när det gäller tunna tajts och den här uppdaterade versionen har bara blivit bättre.

De tunna och lätta materialen har bra passform och ger en lätt kompression mot baklåren och ländryggen. En bred resår i midjan fördelar trycket över magen och nätväven i knävecken bidrar tillsammans med det smidiga tyget till en optimal rörelsefrihet.

Tajtsen är tunna och fungerar bäst i 5–15 plusgrader. Bakfickan är rätt rymlig och har tom. plats för en stor smart mobil.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: