Produktinfo Trekvartstajts av polyestermaterial. Ficka i ländryggen och nätvävspaneler i knävecken. Finns endast i svart. Stl S–XXL.

Sköna löpartajts

Ett par exemplariska tajts som är ett bra bevis på hur funktionella löparplaggen kan göras – till ett riktigt bra pris.

Nike Capri Tight | |

Slutsats: Ett par exemplariska tajts som är ett bra bevis på hur funktionella löparplaggen kan göras – till ett riktigt bra pris. Passform och material är precis som de ska vara, även om materialet är på gränsen till att vara lite för tajt. Detaljerna fungerar också bra.

Pris: 500 kr.

www.nike.se

Nike Capri Tight

Så kallade trekvartstajts kommer bäst till sin rätt under våren och hösten, då det är skönt med svalka för benen medan knäna behöver skyddas lite extra mot kylan.

Nikes Capri Tight är ett utmärkt val för ändamålet. Det första man lägger märke till är den eminenta passformen. Tajtsen sitter åt lagom hårt och är lågt skura i midjan vilket, i kombination med en bred resår, gör att det inte finns något som trycker mot magen. Materialet är relativt tjockt och tätt, och ger nästan en muskelkomprimerande effekt. Det kan vi stå ut med; men det kanske inte alla gör. Tajtsen har många bra detaljer; t.ex. en stor, vattentät ryggficka, platta sömmar och luftig nätväv i knävecken.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: