Produktinfo Vintertajts med Gore windstoppermembran. Liten nyckelficka bak. Reflexer på sidorna och på framsidan. S–XXL.

Perfekta vintertajts

Fungerar att löpträna i hela vintern.

Gore Challenger WS Tights | |

Slutsats: Vill man ha ett par tajts som fungerar att löpträna i hela vintern, så är Gore Challenger Windstopper Tights ett utmärkt alternativ. Tajtsen är främst designade till löpare, men de fungerar minst lika bra till den som åker längdskidor i vinter.

Pris: 1250 kr.

www.gorerunningwear.com

Det är ingen risk att man fryser i de här tajtsen – nästan oavsett vilken temperatur som råder. Tajtsen är nämligen försedda med ett tjockt och effektivt material med windstopper på de mest utsatta partierna på framsidan av benen. Eftersom de skyddar effektivt mot vinden så passar tajtsen perfekt till vinterns alla löppass.

Baktill på tajtsen och i sidorna finns insydda kilar med ett tunnare och mer elastiskt material. Det ger både en bra rörelsefrihet och svettransport. Vi testade tajtsen under hela fjolårsvintern och använde dem både till löpning och cykel. Ja, vi passade också på att hårdtesta dem i Vasaloppet i mars. Och tajtsen visade sig hålla måttet med råge även under nio mils skidåkning.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: