Hatar du tights? Då ska du testa Adidas nya löparbyxor. De är ett riktigt bra alternativ med behaglig, lös passform.

Långa, lösa löparbyxor

Hatar du tights, så är Adidas Supernova Pant ett par suveräna löparbyxor.

Adidas Supernova Pant | |

Passform: De har den rätta balansen och sitter löst utan att fladdra för mycket.

Kvalitet: De har den rätta balansen och sitter löst utan att fladdra för mycket.

Prisvärd: Ja, även med tanke på att du kan använda byxorna till annat än löpning.

Slutsats: Tights är bättre att springa i, men om man inte känner sig bekväm i ett par tights, är de här byxorna ett riktigt bra val. De kan dessutom användas som ett par överdragsbyxor när man t.ex. vill hålla värmen efter träningen.

Pris: 600 kr.

www.adidas.se

Är du typen som inte skulle drömma om att springa i ett par tights så är byxorna här intill ett riktigt bra val när du ska löpträna under vinterhalvåret. Adidas Supernova Wind Pant är superlätta, gjorda i ett tunt men förvånande vindtätt material. Byxorna är försedda med ventilerande meshväv, både i knävecken och på utsidan av höfterna, vilket gör att man inte kokar över i dem. Dessutom är passformen utmärkt, och det finns en rad läckra detaljer på byxorna, som t.ex. blixtlås med reflexer vid fickorna och öppningsmöjligheter i benändarna. Det sistnämnda underlättar när man tar av och på byxorna med skorna på.

Men trots att Adidas byxor får massor av beröm av våra testlöpare, så lider byxorna av samma problem som alla andra löparbyxor med löst snitt: att materialet fladdrar och prasslar när man springer. Det får man dock leva med om man inte vill dra på sig ett par tights. Därför drar det inte heller ned betyget. Byxorna är suveräna, och våra testare upptäckte också att de var praktiska till annat än löpning. De är t.ex. bra som ett par överdragsbyxor, att ta på efter ett träningspass, så man inte börjar att frysa. Dessutom ger de skön värme när man är ute och cyklar.

Reflexer.

  • Blixtlåsen på fickorna och vid byxbenen fungerar som reflexer.

Ventilation.

  • I knävecken och på utsidan av höften har byxorna en väv, som ger bra ventilation.

Produktinfo:

Långa, lösa löparbyxor. Fickor på sidorna. Reflexer. Blixtlås i benen.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilken form av gruppträning föredrar du på gymmet?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: