Få vinterns snyggaste löpartajts

Håll värmen och njut av dina löprundor i vinter för bara 99:50 kr. Just nu har vi nämligen ett erbjudande om ett par snygga vintertajts, vilket gör att du kan träna hur mycket du vill utan att frysa.

19 december 2018 av Aktiv Træning

Nu behöver du inte frysa längre på löprundan. För bara 99:50 kr får du just nu ett par snygga löpartajts, som är designade för att följa kroppen och utestänga kylan. Om du fryser gör nämligen kroppen av med mer energi för att hålla dig varm, och den energin har du självklart mer nytta av om du ska kunna njuta av din löpning.

De svarta löpartajtsen är extra tjocka och designade för att utestänga kyliga vindar. Dessutom är de lagom elastiska och sitter åt bra så att de följer kroppens rörelser oavsett om du värmer upp, löper eller stretchar.

Det finns reflexer ned längs sidorna och runt benen, som gör att du syns bra i kvällsmörkret. Dessutom är midjan extra hög och har en resår som kan justeras så att tajtsen inte glider ned medan du springer. 

Du kan välja mellan en herr- och en dammodell. Herrmodellen har en ficka framtill på insidan, medan dammodellen har en ficka baktill, och bägge modellerna passar perfekt för att förvara saker som nycklar eller kreditkort under löprundan.

Just nu kan du få de snygga tajtsen tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för BARA 99:50 kr (+ 49:50 kr i porto. Totalt 149 kr). Sedan är det inga problem att njuta av träningen och få en kanonstart på 2019.

Läs mycket mer om det fantastiska erbjudandet här.

Erbjudande till dig: Suverän träningströja från Craft

Mjuk, lätt och elastisk. Craft har tagit fram en supersnygg träningströja som sitter tajt på kroppen och följer alla dina rörelser. Och den kan bli din för BARA 99,50 kr. Tröjan finns både för män och kvinnor och kan användas till i stort sett allt – från en promenad i skogen till träning på gymmet eller en löprunda. Under kyliga dagar passar den perfekt som värmande mellanlager under en jacka, medan den under lite mildare dagar fungerar bra som yttersta lager. Tröjan är designad med ett hål vid handleden som du kan sticka tummen igenom. På så sätt kan du dra ned ärmen över handryggen och hålla händerna varma när det är kallt. Just nu kan du få tröjan tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för BARA 99,50 kr. (+ 49:50 kr i porto. Totalt 149 kr). Läs mycket mer om det fantastiska erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tränar du mindre på vintern?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig