Produktinfo Löpstrumpor med reliefmönster. Antibakteriellt behandlade. Flera färger och storlekar samt en modell för cyklister.

Utmärkt löpstrumpa

Funktionella reliefprickar och effektiv kompression gör Racing Sock till en vinnare.

11 januari 2013

## Compressport Racing Sock | |

Funktion: Sitter perfekt, släpper igenom svett och har flera bra detaljer.

Kvalitet: Inget att anmärka på, materialet är av högsta kvalitet.

Prisvärd: 340 kronor motsvarar den utmärkta kvaliteten.

Slutsats: De här löpstrumporna fungerar riktigt bra. Framför allt tillför de kraftiga prickarna en extra dimension som gör att strumporna är bättre än genomsnittsmodellen. Priset motsvarar också alla smarta detaljer och den höga materialkvaliteten.

Pris: 340 kr.

www.compressport.com

Compressport Racing Sock

De gröna prickarna som utmärker den här löpstrumpan finns inte bara där för syns skull. Man känner nämligen av att prickarna trycker mot foten. Obehagligt är det inte, men om det handlar om en lätt form av akupressur som tillverkaren lovar kan vi inte bedöma. Däremot gör de små runda upphöjningarna på strumpan att foten ligger stilla i löpskon när man springer.

Dessutom verkar det som att luftcirkulationen för fötterna blir bättre eftersom luften kan komma in mellan prickarna. I kombination med det svettransporterande materialet som strumporna är gjorda av, så förblir fötterna skönt torra även när tempot ökar. Vid hälsenan gör prickarna också att trycket mot senan minskar.

Dessutom sitter strumporna som gjutna på foten och på underbenet – mycket tack vare materialets utmärkta kompressionsförmåga.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: