Produktinfo Löparstrumpa av svettransporterande material. Bl.a. zonförstärkningar och ventilationsdetaljer samt en tunn ovandel.

Skönt för fötterna

Här finns inga irriterande sömmar, passformen är utmärkt och alla ventilationsdetaljer fungerar perfekt. Det gör strumpan till ett riktigt fynd.

Craft Pro Cool Run Sock | |

Slutsats: En strumpa är inte bara en strumpa. Det visar testet av Crafts senaste bidrag till alla löparfötter. Här finns inga irriterande sömmar, passformen är utmärkt och alla ventilationsdetaljer fungerar perfekt. Det gör strumpan till ett riktigt fynd.

Pris: 150 kr.

www.craft.se

Craft har i många år haft löparstrumpor i sitt sortiment, men nu har de kommit med en ny serie specialstrumpor (det finns också modeller till t.ex. cykling) som lyft deras löparstrumpor till en ny nivå. Passformen är mycket bättre än vad vi upplevt tidigare från Craft. De optimalt placerade tryckpunkterna uppfyller verkligen det de är avsedda att göra genom att minska trycket och slitaget mot huden. Men den bästa detaljen är ändå ventilationspanelerna och den supertunna ovandelen som släpper igenom överskottsvärmen effektivt – och strumporna håller därmed fötterna torra.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: