Julklappstips: Den perfekta presenten till den aktiva mannen

Ge någon i din närhet en fantastisk start på året med Aktiv Träning och en snygg träningströja från Craft.

2 december 2017 av Redaktionen

Har du fortfarande inte hittat någon julklapp till din aktiva man, bror, farbror, morbror eller kompis? Lugn, förtvivla inte. I Aktiv Tränings julklappsshop kan du nämligen få en fantastiskt snygg träningströja från det superpopulära märket Craft.

Tröjan ingår i Crafts Active Comfort-kollektion, som lanserades för ett par år sedan och som har rosats i både Aktiv Träning och i flera andra frilufts- och träningsmagasin. Tröjan är tillverkad av ett innovativt, mycket mjukt material som känns mycket bekvämt och bomullsliknande mot huden, men som samtidigt har en rad funktionella kvaliteter.

Tröjan är snabbtorkande och svettransporterande. Den passar perfekt att träna i oavsett om man har den på sig under en jacka då det är kallt, eller om man bär den som enda plagg på överkroppen när man tränar på gymmet eller när det blir varmare ute.

Just nu kan få den snygga träningströjan för bara 99:50 kr (+ 49:50 kr i porto). Men det är inte allt!

Tillsammans med tröjan får du också 3 nummer av Aktiv Träning, Sveriges bästa träningsmagasin, som innehåller massor av inspiration och motivation för alla aktiva män och kvinnor. I magasinet kan du varje månad se fram emot att få massor av spännande artiklar om motion och träning, motiverande träningsplaner och guider samt fascinerande historier om nya trender och tendenser från träningsvärlden – alltihop presenterat på ett överskådligt, snyggt och underhållande sätt. 

Dessutom får du program, övningar, tekniktips och praktiska råd som tar din träning till nästa nivå och hjälper dig att uppnå dina mål. Du får också de senaste rönen om t.ex. löpning, cykling, fitness- och styrketräning, kost och hälsa. Som om det inte vore nog hittar du även marknadens mest omfattande produkttester av skor, kläder och teknikprylar till träning – allt för att hjälpa dig välja rätt i sportbutiken.

Eftersom man använder mycket av sina krafter när man tränar så är det självklart viktigt att även få i sig energi. Därför ger vi dig massor av recept på nyttig och god mat som bidrar med ny energi, påskyndar din återhämtning och – inte minst – smakar fantastiskt.

Vi ser fram emot 2018 och hoppas kunna hjälpa dig och/eller någon i din närhet att uppnå era mål.


Läs mer om erbjudandet här – och om du klickar här kan du ladda ned ett presentkort som du kan ge bort i julklapp.


Med vänlig hälsning Redaktionen på Aktiv Träning

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: