Produktinfo Mössa med LED-lampa fram och bak. Blinkande alt. konstant ljus. Reflexer. Två storlekar.

Blinkande beanie-mössa

Det är smart att använda den moderna LED-tekniken som fram- och baklyse i en löparmössa. Att Domelite Lightwave dessutom är mjuk och skön gör att betyget blir ännu högre.

## Nathan Domelite Lightwave | |

Slutsats: Domelite Lightwave är en välfungerande mössa kombinerad med en indbyggd LED-lampa. Det är bra tänkt – och nästan lika bra genomfört. Om man inte hade behövt ta bort lampan när mössan ska tvättas, hade betyget blivit ännu bättre. Nu blir det fem stjärnor.

Pris: 330 kr.

www.nathansports.com

Nathan Domelite Lightwave

Det är smart att använda den moderna LED-tekniken som fram- och baklyse i en löparmössa. Att Domelite Lightwave dessutom är mjuk och skön gör att betyget blir ännu högre. Men även utan lamporna så innebär alla reflexer att man syns bra i trafiken.

Dessutom bidrar fleecefodret, som går i ett band runt huvudet, till att mössan känns varm och skön. Toppen är gjord av tunn nylon, som tillåter svetten att förångas. Det gör att mössan passar perfekt till löpträning så länge det inte är tvåsiffriga minusgrader.

En sak irriterar dock: när mössan ska tvättas måste LED-bandet mödosamt tas av – vilket är besvärligt. Det är irriterande – inte minst när LED-bandet ska träs tillbaka.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tänker du på att konsumera hållbart när du köper träningskläder och prylar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: