Pannlampa Silvas lilla pannlampa lyser upp mörka skogsstigar och gör att man kan träna i terrängen oavsett tidpunkt.

Ljus i mörkret

Silvas minimala lampa sitter bekvämt, väger som en fjäder och lyser tillräckligt bra på löprundan.

Silva Trailrunner | |

Funktion: Lampan sitter perfekt och lyser tillräckligt bra när man löptränar.

Kvalitet: Lampan är tillverkad av högsta kvalitet och har många smarta lösningar.

Prisvärd:Absolut! 600 kr för en funktionell pannlampa är inte fel.

Slutsats: En mycket funktionell pannlampa som tack vare sin låga vikt och sköna komfort är perfekt att löpträna med. Ljusstyrkan är tillräckligt bra när man löper, men för svag om man t.ex. har tänkt sig att använda lampan på mountainbiken. Bra pris!

Pris: 600 kr.

www.silva.se

En pannlampa är perfekt om man vill löpträna utomhus även under årets mörkaste månader. Den är ett bra alternativ till de ibland lite enformiga och slitsamma asfaltsrundorna och gör att det är möjligt att ge sig in på skogsstigarna även efter mörkrets inbrott. Det är en annorlunda, lite spännande, känsla att vika av från den upplysta allfartsvägen och plötsligt befinna sig i ett becksvart skogsparti med endast en ljusstrimma som vägvisare. Silvas prisvärda Trailrunner är precis vad som behövs i en sådan situation.

I motsats till många andra pannlampor har den en bra balans mellan ljusstyrka, komfort och låg vikt. Lampan sitter som gjuten på huvudet. Det beror dels på en bred, silikonklädd rem, dels på att batteripacket är monterat på remmen. Det ger lampan en bra balans på huvudet. Lampans låga vikt och smidiga storlek påverkar självklart ljusstyrkan, som inte på långa vägar är lika bra som marknadens starkaste pannlampor. Men den är tillräckligt bra för att lysa upp 8–10 meter av stigen framför. Lampan kan även vinklas så att den lyser snett nedåt.

Intelligent!

  • Silvas patenterade diodsystem ger både ett starkt avståndsljus och ett brett ljus nära dig.

Ergonomi!

  • Både batteripacket och lampan är ergonomiskt utformade för att sitta bra på huvudet. .

PRODUKTINFO:

Tre lysdioder och tre olika ljusstyrkor. Lyser upp till 45 meter med en styrka på 80 lumen. 2 AAA-batterier räcker upp till 24 timmar. Vikt: 135 gram.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Känner du dig otrygg att springa i mörkret?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: