Lätt och smart pannlampa

Ett utmärkt alternativ till de små diodlamporna.

Silva Siju | |

Slutsats: Superkompakt och mycket lätt lampa som sitter bra, utan att irritera, på huvudet. Ett utmärkt alternativ till de små diodlamporna. Ljuset är tillräckligt starkt för att lysa upp mörka grus- och landsvägar, men för svagt i terrängen.

Pris: 200 kr.

www.silva.se

Silvas nya, lilla pannlampa är ett utmärkt alternativ till de små, passiva ljusdioder som många använder för att synas när de löper eller cyklar på trafikerade vägar. Med sina 30 gram och sitt mycket lilla huvud är lampan i stort sett lika smidig som de små diodlamporna.

Men i motsats till de diffusa lamporna lyser Silvas lampa med en koncentrerad ljusstråle, som är tillräckligt stark för att lysa upp de närmaste meterna framför dig.

Den räcker inte till i skogen, varken om man löper eller cyklar, men den är perfekt till oupplysta landsvägar eller mörka grusvägar.

En bra detalj är att lampan kan vinklas så den lyser framåt när man möter trafiken, och ned på stigen framför när man vill se var man löper.

Produktinfo

Pannlampa med tre olika ljusstyrkor. Finns i fem olika färger och använder två knappbatterier. Vikt inkl. batterier: 30 gram.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad gillar du att lyssna på när du tränar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: