De coolaste och lyxigaste prylarna för hemträning

Vill du övertyga din partner om att ni ska ha en roddmaskin eller motionscykel stående hemma i vardagsrummet, så är det kanske de här lösningarna du ska presentera.

20 maj 2016 av Jesper U. Larsen

Nu behöver du inte ha träningsmaskinen stående i källaren – nu finns det träningsutrustning som både är funktionell och stilfull. Vi har valt ut fyra praktexemplar.

1 Designade hantlar

Ett stativ med hantlar kanske inte är det man vill ha stående framme i vardagsrummet. Det har tyska Hock försökt att ändra på genom att ta fram de här designade vikterna i rostfritt stål, nötträ och aluminium. Du kan också få ett stativ i samma stil. Finns för ca 17 600 kronor (20-kilos set)

2 Dragapparat deluxe

Företaget NOHrD ligger bakom en hel serie med träningsutrustning som är designad för att kunna användas i hemmet. Dragapparaten kan använtas till ett otal övningar – och denna slimmade modell kräver dock bara ett begränsat utrymme. Finns i olika färger och träsorter. Finns för ca 16 900 kronor (ask)

3 Ro som Frank Underwood

Efter att den synts i teveserien House of Cards blev WaterRower en säljsuccé. Roddmaskinen finns i flera olika träsorter och har nyligen kommit i en svart ”shadow”-modell. Det är vatten som ger motståndet, vilket i sin tur innebär att roddträningen blir verklighetslik och att ljudet blir tyst och behagligt. Finns för ca 17 500 kronor (nötträ)

4 Världens dyraste motionscykel

Om pengarna inte är något problem, så kan världens dyraste motionscykel vara ett motiverat köp. Självklart kommer den från Italien, materialet är kolfiber och glasfiber och designen är helt unik. Den kan inte göra något som en vanlig motionscykel inte kan, men den matchar de designade möblerna därhemma perfekt. Finns för ca 79 00 kronor (kolfibermodell)

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Känner du dig otrygg att springa i mörkret?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: