Produktinfo Träningssko för styrketräning i gymmet mm. Anatomisk innersula, ovandel av jakskinn. Finns i fyra färger. Stl 40–46.

Biom utan markkontakt

Trots en smart design, skön komfort och utmärkt ventilation så fungerar tyvärr inte Biom Train riktigt bra.

Ecco Biom Train | |

Slutsats: Trots en smart design, skön komfort och utmärkt ventilation så fungerar tyvärr inte Biom Train riktigt bra. Under styrkepassen föredrar vi hellre att använda ett par handbollseller innebandyskor med en alldeles platt sula.

Pris: 1.200 kr.

www.ecco.com

Skon är tänkt att användas till styrketräningspassen i gymmet, men även om Biom Train har en del bra egenskaper så har den också flera svagheter. Det positiva är bl.a. att ovandelens jakskinn är så otroligt mjukt och skönt att det känns som om den lätta skon sitter som gjuten på foten. Det är också bra att sulan är hård och fast.

För att kunna stå stadigt under tunga lyft bör nämligen inte sulan vara alltför mjuk. Tyvärr har skon ingen vidare markkontakt eftersom den för övrigt fasta och funktionella sulan är alldeles för hög. Det är inte bra att stå så högt när man lyfter tunga vikter. Om Ecco minskar sulhöjden något kommer skon att bli perfekt.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Känner du dig otrygg att springa i mörkret?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: