Fyra saker du bara måste ha i din vintergarderob

Nuförtiden finns det så kallade high visibility-prylar i alla möjliga utföranden – specialdesignade för träning i mörker. Vi har tittat på några av årets mest iögonfallande produkter.

14 november 2016 av Peter Hyldahl

1. Halsduk - Gripgrab headglove classic hi-vis

Den här praktiska halsduken i high vis-utförande syns bra i trafiken samtidigt som den värmer bra vid halsen. Tillverkad av ett mjukt, snabbtorkande fibermaterial. Pris: 159 kr.

2. Löparjacka - Newline Iconic Protect Jacket

Ett tunt reflexband på ryggen, ett par reflexprickar och en diskret logga på ärmarna utgör de enkla, men effektiva, isydda reflexerna i denna jacka som passar bra till senhöstens löparrundor. Den har tre lager med skyddande paneler samt inbyggd ventilation, vilket ger bra funktion och komfort. Pris: 1200 kr.

3. Löpartajts - 2XU Hyoptik Compression Tights

Löpartajts i lyxklassen med kompressionseffekt och stora reflekterande loggor på sidorna, som både ser snygga ut när det är ljust och har isydd reflex till mörkerlöpning. Med andra ord: det här är ett par superfunktionella tajts till höstens och vinterns löprundor. Pris: 1400 kr.

4. Väst - Gore mythos 2.0 light vest

I den här västen syns man bra även när sikten är dålig. Den vindtäta, luftiga och lyxiga löparvästen har isydda reflexer runt om – och den tajta passformen gör att den inte fladdrar i vinden. En mjuk fleecekant i kragen är en bra detalj som uppskattas extra mycket på vintern. Pris: 1200 kr.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Ställer du in träningen om det är ruskväder?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: