Fem bra prylar till en aktiv sommar

Vi har valt ut fem saker som kan göra din sommar ännu roligare

9 maj 2019

Nike Next%
Nike senaste fartmonster heter Next% och är en vidareutveckling av populära Zoom Vaporfly 4%. Skon har fått en lättare ovandel, mer skum i mellansulan, bättre stöd för hälsenan och ett nytt greppvänligt mönster i sulan. Men funkar de? Det gjorde de i varje fall för Eliud Kipchoge, när han vann London Marathon i dem.
PRIS: Okänt.

Polar Vantage M
En löparklocka hjälper dig att kontrollera farten och styra upplägget. Polars nya värstingklocka, Vantage V, mäter dock också watt, alltså hur mycket kraft du ödar. Och så har klockan Polars nya Precision Prime™-sensorfusionsteknologi som mäter pulsen vid handleden mycket tillförlitigt.

PRIS: ca 3 000 kr.

Jabra Elite Active 45e
De nya trådlösa hörlurarna, Jabra Elite Active 45e, passar perfekt till träning och sport. De skyddar både mot svett och regn, de sitter bra och har 9 timmars batteritid. Och så kan du fortfarande höra omgivningsljud trots att du lyssnar till musik.
PRIS: 999 kr.

Garmin Edge 530
Nys GPS Edge 530 är din perfekta följeslagare på cykeln – oavsett om du föredrar asfalt eller terräng. Förutom inbyggda kartor har Edge 530 turn by turn-navigering, cykellarm, händelsedetektor och MTB-dynamik, som t.ex. registrerar hopp, längden på hoppen och tid i luften.
PRIS: 3 300 kr.

Outpack ryggsäck
Storm, regn, snö eller sand. När dina saker väl är nedpackade i denna slitstarka och vattentäta ryggsäck finns det inget som kan skada dem. 

Väskan har stoppade axelremmar och en bröstrem som gör att den känns bekväm att bära på ryggen. Den perfekta följeslagaren till träning, vandring, cykling eller för att ta med på resa. Och nu kan du få den tillsammans med 2 nummer av Aktiv Träning för BARA 69:50 kr.
PRIS: 69:50 kr.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur viktigt är det sociala för dig när du tränar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig