Fånga alla dina häftiga upplevelser på video

Ibland är det coolt att kunna dokumentera sina träningsprestationer på video, oavsett om det är på cykeln, löprundan eller på gymmet.

22 juni 2016

Få en actionkamera med Aktiv Träning och filma dina stora träningsupplevelser

Har du just kört en grym runda i skogen på din MTB? Är du på väg nerför skidbacken i full fart? Eller ska du hoppa ditt första bungyjump?

Med Aktiv Träning kan du dokumentera alla dina stora upplevelser och träningsprestationer ur förstapersonsperspektiv med en FOQUS PRO X5-actionkamera.

Massor av inspiration till dina upplevelser och filmer

En actionkamera kan användas till en mängd olika saker, och särskilt på nätet finns det massor av inspiration att hämta. Här finns tusentals filmer där folk har filmat sina träningspass och häftiga upplevelser.

Till exempel den här videon från Youtube-kanalen Jukin Video, där mountainbike-åkaren Batek Jaws Szczeki ger sitt yttersta på ett sätt som förtjänar respekt – fast utan att vi får lust att göra om hans vågstycke.

Gör dina egna videor med Aktiv Träning

Om du också har lust att göra dina egna videor, så kan du få en smart actionkamera tillsammans med Aktiv Träning. Den har en CMOS-sensor på 1,3 megapixel, en 1,7-tums bildskärm och väger endast 48 gram.

Dessutom får du utrusning för hjälmfäste, hjälmrem, monteringsdel för cykelstyre, skyddsplatta samt en vattentät skyddslåda i akryl. Kameran har inbyggd högtalare och mikrofon samt ett uppladdningsbart litiumbatteri som laddas med hjälp av en medföljande USB-kabel. Video och stillbilder sparas på ett MicroSD-kort (ingår ej).

• Videoupplösning: 1280 x 720 (30 fps), 640 x 480 (60 fps) • Stillbildsupplösning: 8 MP (3264x2448), 5 MP (2582x1344)

Actionkameran är värd 599:– men du kan få den tillsammans med 2 nummer av Aktiv Träning för endast 79:50 – du sparar 658:–!

Klicka här och få en FOQUS PROX5 actionkamera + 2 nummer av Aktiv Träning för 79:50 + porto och exp. 49:50 Totalt 129

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket underlag springer du helst på?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig