Få vårt stora träningspaket för ENDAST 149 kr!

SUPERERBJUDANDE: Få utrustning, övningar och Aktiv Träning till ett suveränt pris Det har aldrig varit lättare eller billigare att komma i toppform.

1 september 2018 av Redaktionen

Nu kan du träna hela kroppen därhemma – tillsammans med Aktiv Träning. Så länge lagret räcker kan du nämligen få ett suveränt träningspaket med en matta, ett maghjul och ett set med gummiband. Dessutom får du ett digitalt häfte med en rad effektiva övningar som du kan göra med din nya utrustning, samt 3 nummer av Aktiv Träning. Och du får allt för ENDAST 99:50 kr (plus 49:50 kr i porto – totalt 149 kr). Sedan kan du träna precis när det passar dig. Allt detta ingår i vårt stora träningspaket:

Effektivt maghjul
Glöm alla situps. Om du vill ha en stark och platt mage är det mycket bättre att använda ett maghjul. Då stärker du samtidigt din rygg och din bålmuskulatur. Vårt maghjul, som ingår i paketet, är designat med dubbla hjul så att du får bättre balans och inte ramlar åt sidan när du gör dina övningar.

Är du redo att börja? Se här hur du kan få tag i det stora träningspaketet för ENDAST 99:50 kr ( +49:50 kr i porto – totalt 149 kr).

Bekväm träningsmatta
I Aktiv Tränings träningsset ingår också en suverän träningsmatta som både är halksäker och mjuk att ligga på när du tränar. Dessutom är den så flexibel att den kan vikas ihop på nolltid om du vill ha tjockare stoppning – t.ex. för armbågarna när du gör plankan, eller för knäna när du använder maghjulet. Vi har också satt ihop ett program med åtta bra övningar som tränar hela kroppen. Övningarna är tryckta direkt på mattan och finns därför alltid att beskåda.

Slitstarka gummiband 
Med gummibanden får du effektiv träning för hela underkroppen. När du styrketränar med gummibanden så ökar belastningen och träningen blir mer utmanande. Fäst kardborrbanden runt låren, klicka fast gummibanden och sedan är du redo att träna dina lår, vader och rumpa på en rad olika sätt.

Övningshäfte
Tillsammans med träningssetet får du ett digitalt häfte med 20 bra övningar som du kan göra med antingen mattan, maghjulet eller gummibanden. Vi förklarar hur du ska utföra övningarna och vad du tränar. Dessutom får du många bra tips till hur du lägger upp ett eget träningsprogram.

Just nu kan du få hela paketet med träningsmatta, maghjul, gummiband och övningshäfte för ENDAST 149 kr. Dessutom får du 3 nummer av Sveriges bästa träningsmagasin, Aktiv Träning, som varje månad innehåller massor av tips och goda råd till din träning. Du hittar också på de bästa styrkeövningarna, motiverande program och en rad bra förslag till vad du ska äta för att orka träna – och hur du återhämtar dig på bästa sätt efteråt. Läs mer om vårt supererbjudande här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Har du känt dig stressad någon gång de senaste fyra veckorna?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig